De zomer actie is weer beschikbaar ! u heeft tot 31 juli de tijd om te bestellen met korting

Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten binnenland
Voor bestellingen binnen Nederland vanaf 1 kuub haardhout rekenen wij geen verzendkosten! Op bestellingen onder het totaal van € 110,00 berekenen wij verzendkosten. U bent ongeacht het bedrag altijd € 110,00 schuldig.

Levertijd
Uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen bezorgd mits het bestelde product op voorraad is. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling bezorgd nadat uw betaling bij ons binnen is.

Nadat uw bestelling bij ons is binnen gekomen zullen wij contact met u opnemen. Dit is per mail of telefoon. Er word een afspraak gemaakt over de datum van afleveren. U krijgt 1-2 dagen van te voren een mail of telefoontje over de aflever tijd. Wij bezorgen in een tijdsbestek van maximaal 3 uur.

Leveringen op campings en/of recreatie parken worden tot de ingang van het park geleverd. Het merendeel van deze parken wenst geen vrachtverkeer op het park.

Betalingsmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U selecteert hier ook meteen uw bank. Na een samenvattend scherm van uw bestelling kunt u de bestelling bevestigen en wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Rembours
Kiest u voor de betaalmethode 'Rembours' bij het afronden van uw bestelling, dan betaalt u contant bij aflevering aan de chauffeur.

Pinnen bij aflevering.

U kunt ook pinnen bij aflevering. Wij hebben altijd een mobiele pin automaat tijdens het bezorgen bij ons.

Garantie
Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht.

Ruilen en retourneren
• Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen 14 dagen na aflevering van de goederen. Producten dienen in originele staat en eventuele verpakking te worden terug aangeboden. Het terug aanbieden van producten is voor eigen rekening. U dient het vervoer terug zelf te regelen, tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt. Het bedrag zal binnen 10 werkdagen terug gestort worden op uw rekening.

• Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dan worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

• Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort.


• Mochten wij op de afgesproken datum van levering niemand aantreffen en geen contact met u kunnen maken. Dan zijn wij genoodzaakt € 50,00 bezorg kosten in rekening te brengen. Hiervan zal u een factuur ontvangen.

 

International payment retails:
Wageveld Haardhout V.O.F
Middeldijk 17
3235 XC Rockanje
Nederland

KVK: 24229623
BTW: 80.85.747.32.B.01
Rabobank: NL69 RABO 0380 8049 05

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
Klik hier

Direct bestellen >>Wilt u persoonlijk advies? Bel dan 0654-675173